Home
Wie we zijn
Mogelijkheden
review herstelweekend
Naam en doelstelling
Contact
 

WIE WE ZIJN…..

Waarom doen we wat we doen?
We willen meer betekenen voor anderen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven als zelfstandige ondernemers, groeide ons verlangen om meer te betekenen voor mensen om ons heen. In het bijzonder voor mensen met nood in hun huwelijk/relatie en gezin, maar juist ook voor mensen die een echtscheiding hebben meegemaakt en toch weer willen investeren in een nieuwe relatie.

Hans en Coby
Wij zijn Hans en Coby van Wetten, beide geboren in 1956 en met elkaar getrouwd in 1978. We hebben 3 kinderen en meerdere kleinkinderen. Vanuit onze geloofsovertuiging weten we dat het huwelijk de meest kostbare relatie is die je kunt bedenken. Ons huwelijk heeft al menig storm doorstaan. We hebben ervaren hoe kostbaar/aanvullend je kunt zijn voor elkaar, mits je bereid bent om een goede balans te brengen in geven en ontvangen. Ook hebben we ontdekt dat een huwelijk niet zomaar goed blijft, daar moet je voor werken en soms heb je hulp nodig om dat praktisch te maken en verder te groeien.

Onze overtuiging
In onze counseling en cursussen staan jullie centraal en we willen dus horen wat jullie te vertellen hebben. Vanuit onze christelijke overtuiging helpen we anderen graag. Hoewel jullie natuurlijk geen christelijke achtergrond hoeven te hebben, is het wel essentieel dat we dezelfde dingen belangrijk vinden. Dat is respectvol met andere mensen omgaan, man/vrouwrelatie als basis, uniek zijn in/binnen je relatie en tegelijkertijd gelijkwaardig zijn en heldere communicatie op alle terreinen. We hebben beide een 4-jarige opleiding tot contextueel pastoraal werker afgerond én ervaringsdeskundigen.

Bel gerust: 06 511 818 99 .......
of bekijk de website voor meer informatie en mail naar: jpvanwetten@hotmail.com

Hans en Coby van Wetten